Scheidingsmediator

Scheidingsmediator

Nadat u heeft besloten om te gaan scheiden, wordt de communicatie vaak nog moeilijker dan die van tevoren soms al was. Emoties zorgen er dan ook vaak voor dat er slecht naar elkaar geluisterd wordt en dat er samen weinig rationele beslissingen genomen kunnen worden. Toch wilt u goed uit elkaar gaan en nieuwe conflicten voorkomen. Dé ScheidingsMediator in Eindhoven biedt dan uitkomst! 

Zoek hulp bij een scheidingsmediator in Eindhoven! 

Als u beiden in goed overleg wilt scheiden in Eindhoven, doet u er verstandig aan om een mediator in Eindhoven in te schakelen. Een scheidingsbemiddelaar is een neutrale partij die samen met u en uw partner rond de tafel gaat zitten. Het doel van een mediator in Eindhoven is om samen de scheiding op juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel gebied goed af te ronden. Aangezien alles in goed overleg gaat, worden er afspraken gemaakt waar jullie beiden achterstaan. Daarbij geeft mediation de beste waarborgen om samen ouder te blijven. Zo kunt u samen in de toekomst inhoud blijven geven aan het ouderschap. Tevens verloopt het juridische proces sneller dan het traject via een advocaat. Dit schilt u logischerwijs ook in de portemonnee. 

Het mediationproces 

Wanneer u wilt scheiden in Eindhoven, kunt u kiezen voor eens mediationproces. Grofweg verloopt ieder scheidingsproces in 5 stappen. In grote lijnen is de werkwijze van Dé Scheidingsmediator als volgt:

  • Stap 1: Het uitspreken van de wens om te scheiden
  • Stap 2: Gratis én vrijblijvend informatiegesprek plannen
  • Stap 3: Mediation sessies
  • Stap 4: Alles op papier zetten d.m.v. een juridische vastlegging
  • Stap 5: Bekrachtiging door de rechtbank
     
Terug naar overzicht